2012-2013 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU ARA SINAV MAZERET SINAVI DUYURUSU

Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 17. Maddesinin 7. fıkrası gereğince;
“Mazeret Sınavına girmek isteyen öğrencilerin, o ders ya da dersler için akademik takvimde ilan edilen sınav tarihinden en az üç iş günü önce mazeretini gösterir belgenin ekli olduğu bir dilekçe ile ilgili öğretim birimi yönetimine başvurmaları gerekir’’ denilmektedir.
Buna göre;
2012-2013 Öğretim Yılı Yaz Okulunda Ara Sınavlara mazeretleri nedeniyle giremeyen öğrencilerin 15 Ağustos 2013 Perşembe günü yapılacak olan Ara Sınav Mazeret Sınavlarına girebilmeleri için Öğrencilerin Mazeret Sınavı başvuru dilekçelerini en geç 12Ağustos 2013Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

DEKANLIK