YAZ OKULU DÖNEM SONU MAZERET SINAVI DUYURUSU

“Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’’ nin 17. Maddesinin 7. fıkrası gereğince
“Mazeret Sınavına girmek isteyen öğrencilerin, o ders ya da dersler için akademik takvimde ilan edilen sınav tarihinden en az üç iş günü önce mazeretini gösterir belgenin ekli olduğu bir dilekçe ile ilgili öğretim birimi yönetimine başvurmaları gerekir.’’ denilmektedir.
Buna göre;
2012-2013 Öğretim Yılı Yaz Okulunda Dönem Sonu Sınavlarına mazeretleri nedeniyle giremeyen öğrencilerin 3-5 Eylül 2013 tarihinde yapılacak olan Yaz Okulu Dönem Sonu Mazeret Sınavlarına girebilmeleri için Öğrencilerin Mazeret Sınavı başvuru dilekçelerini en geç 28 Ağustos 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

DEKANLIK