2017 PROJE FUARI VE YARIŞMASI

Değerli Öğrencilerimiz,

Sizlerin de bildiği gibi, son sınıf öğrencilerimizin projelerini sergilemek ve sektörle buluşturmak üzere 2008 yılından bu yana Proje Fuarı etkinliğini düzenlemekteyiz. Bu yıl ARİNKOM-TTO ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) desteğiyle 9. kez düzenleyeceğimiz bu etkinlik, son sınıf öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilenmesi, sektörle buluşturulması ve en iyilerinin ödüllendirilmesi için önemli bir fırsat olarak görülmektedir.

05 Mayıs 2017 Cuma günü Eskişehir Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Organize Sanayi Bölgesi  Sergi ve Fuar alanında  düzenlenecek etkinlik, Ülkemizdeki Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik/Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Endüstri/Üretim/Sistem Mühendisliği, İnşaat/Yapı Mühendisliği, Kimya Mühendisliği ve Malzeme Bilimi/Metalürji/Seramik Mühendisliği Bölümlerinin son sınıfında okuyan öğrencilerin katılımına da açık olacaktır.

Her yıl olduğu gibi Proje Fuarı-Yarışması 2017’de sunulacak proje özetlerinin bölümünüz tarafından  toplanarak 02 Mayıs 2017 tarihine kadar dekanlığımıza (mukaddert26@gmail.com adresine) iletilmesi gerekmektedir.

Not: Etkinlikte kullanılacak poster şablonlarına, örnek özet formatına ve etkinlikle ilgili detaylı bilgilere  proje web sayfasından (mfprojefuari.anadolu.edu.tr) erişilebilmektedir.

Prof. Dr. Hasan Ferdi GERÇEL
Dekan V.